logo

calitate garantata

din pamantul roditor al dobrogei

Cresterea recoltelor este un aspect important pentru calitatea uleiului ce va sa fie. De aceea specialistii Izabell testeaza si selectioneaza cu grija pentru a fi plantate numai cele mai bune seminte. Apoi, procesul de crestere devine o imbinare fireasca intre intelepciunea taranilor dobrogeni, experienta lor acumulata de generatii si stiinta si consilierea specialistilor Izabell.

insamantare_
crestere

Culturi certificate ecologic

Faptul ca modul de crestere al culturilor este certificat ecologic inseamna ca ele sunt crescute natural, cum erau si rosiile acelea gustoase din curtea bunicii, iar in mancarea noastra nu ajung chimicale. Acesta este un aspect foarte important pentru orice mama, orice gospodina care vegheaza la santatea familiei ei. Uleiul Izabell BIO este produs din floarea soarelui cultivata ecologic, iar procesul de extractie este, de asemenea, certificat BIO.

Momentul optim de recoltare

Fiecare regiune isi are specificul ei. Aici, in Dobrogea, avem norocul de a beneficia de generozitatea soarelui. Iar floarea soarelui este cea mai fericita! Cu aceeasi minutiozitate, inginerii agronomi verifica intotdeauna semintele florii pentru a determina cel mai bun moment pentru recoltare. Numai atunci cand sunt cel mai bine coapte! Pentru tine, asta inseamna increderea ca in fiecare sticla de ulei Izabell vei regasi aceeasi calitate si gust deosebit.

recoltare-ok
ales-seminte

naturalete si gust bun

Dupa ce sunt alese, realese, testate si rastestate, semintele de floarea soarelui sunt pastrate cu grija in silozuri moderne, unde conditiile sunt monitorizate si controlate, astfel incat ele sa se mentina proaspete pana la momentul presarii. Uleiul Izabell este extras in transe mici, periodic si transportat imediat la magazine, pentru ca el sa fie mereu proaspat.

Presat la rece

Mancarea, pe vremuri, avea gust! Si era si mai sanatoasa! Asta pentru ca toate erau crescute natural, nu erau fortate sa creasca, nu erau ingrasate si procesate cu tot felul de chimicale. Pentru a-l pastra cat mai natural, pentru a-i pastra toate vitaminele si nutrientii, uleiul Izabell este presat la rece. Apoi, el este imbuteliat cu dichis in sticlele Izabell. Fiecare dintre ele primeste pe rand acelasi rasfat in sistemul ordonat al liniei de imbuteliere automate.

presa-ulei
izabell
logo-mic

Soare. Floare. Savoare.

Izabell este un ulei natural pur, procesat cu grija fata de sanatatea ta, curat si bogat in vitamine si nutrienti esentiali, ceea ce il face alegerea ideala pentru persoanele ce cauta un stil de viata sanatos.

Toate sortimentele de ulei natural Izabell, Izabell Bio (produs din seminte certificate bio), Izabell Extravirgin sau Izabell Omega 3 (cu rapita), sunt uleiuri de prima presa, presate la rece, pentru a pastra cat mai mult din vitamine, minerale, antioxidanti si acizi grasi esentiali (Omega 3 si Omega 6).

Astfel, uleiul Izabell este conceput special pentru a avea grija de sanatatea ta. Produsul se concentreaza pe ideea unui stil de viata sanatos. Adoptand uleiul Izabell ca membru al bucatariei tale, poti spune ca faci inca un pas catre o viata mai sanatoasa pentru tine si familia ta.

Sortimente

ex-virgin

izabell extravirgin

Este vorba despre seminte.
Si cum sunt procesate.

Uleiul extravirgin este „sucul” semintelor sanatoase de floarea soarelui. Iar acest extract nu poate fi procesat utilizand tot felul de chimicale si aditivi. Uleiul extravirgin trebuie să aiba gust de seminte proaspat presate si o aciditate sub 0,8%. Uleiul Izabell are o aciditate sub 0,3% si are o aroma cum nu ai mai gustat. Acestea sunt standardele uleiului Izabell extravirgin.

Valori nutritionale

Acizi grasi 92g

Acizi grasi saturati 10g

Acizi grasi mononesaturati 24g

Acizi grasi polinesaturati 57g

bio

Izabell extravirgin bio

Desavarsirea naturii
in sticla de Izabell

Acesta este tot un Izabell extravirgin, dar este facut numai din seminte bio, crescute bio. Asta inseamna ca este produsul unui sistem de crestere care nu foloseste fertilizatori sintetici, pesticide, regulatori de crestere, plante modificate genetic, solventi, tehnologii bazate pe iradiere si alte procese chimice. Doar apa, soare, un pamant fertilizat natural si grija. Multa grija!

Valori nutritionale

Acizi grasi 92g

Acizi grasi saturati 10g

Acizi grasi mononesaturati 24g

Acizi grasi polinesaturati 57g

cu-rapita

izabell omega 3

Cu rapita.
Pentru mai mult Omega3.

Beneficiile Omega 3 sunt recunoscute in zilele noastre. Stim cat de bun este pentru sanatatea noastra!
Uleiul Izabell special cu Omega 3 este de fapt un amestec de ulei de floarea soarelui, deja bogat in Omega 6, cu ulei de rapita pentru a-i spori calitatile si super puterile lui Omega 3. Doua vedete intr-o combinatie unica!

Valori nutritionale

Acizi grasi 92g

Acizi grasi saturati 10g

Acizi grasi mononesaturati 24g

Acizi grasi polinesaturati 57g

raf-bio

Izabell rafinat BIO

Pentru mancaruri
fine si sensibile.

Gustul bogat al semințelor de floarea soarelui este minunat!  Dar uneori, cand gatim o mancare mai fina sau cu specific international, nu prea merge. Este nevoie de ceva care sa nu mai schimbe gustul mancarii. Atunci folosim ulei Izabell rafinat BIO, care nu are miros. Acesta a fost indepartat tot prin metode naturale, printr-un proces ce este, la randul sau, certificat BIO.

Valori nutritionale

Acizi grasi 92g

Acizi grasi saturati 10g

Acizi grasi mononesaturati 24g

Acizi grasi polinesaturati 57g

Beneficii

Gust bun, Zero chimicale

Gust bun, Zero chimicale

Toate sortimentele Izabell sunt presate le rece, nu sunt prelucrate termic sau chimic, pentru a-ti putea oferi un ulei cu adevarat natural, pur si sanatos. Astfel, ele pastreaza gustul bun al semintelor de floarea soarelui, alese si testate, culese doar cand sunt cel mai bine coapte. Iar pentru ca uleiul Izabell pastreaza ce e mai bun din semintele de floarea soarelui, gasim in el o multime de de vitamine, minerale, antioxidanti și acizi grasi esențiali (Omega3 si Omega6).

Ulei de prima presa

Ulei de prima presa

De regula, datorita faptului ca semintele de floarea soarelui sunt foarte concentrate in ulei, acestea sunt presate de mai multe ori pentru a scoate tot uleiul din ele. Uleiul de prima presa este, asa cum se poate bine intelege, uleiul rezultat de la prima presare si este cel mai concentrat in substante nutritive. Iar Izabell este un ulei care este extras numai din prima presare pentru ca fiecare lingurita sa contina numai ce-i mai bun din semintele de floarea soarelui.

Extravirgin

Extravirgin

Uleiul extravirgin este un ulei care este procesat in totalitate la rece. Adica, dupa presarea semintelor la rece, el nu mai este super incalzit sau rafinat chimic. Este filtrat si ramane exact asa cum a fost stors din seminte. Asta inseamna ca puritatea lui nu este alterata, iar toate substantele nutritive raman in el pentru ca sanatatea intregii familii sa se bucure de ele. Poti observa acest lucru din gustul bogat al uleiului.

Unde il gasesti

AUCHAN

Constanta

MEGA IMAGE

Constanta

METRO

Constanta

KAUFLAND

Constanta

In curand:

CORA

Constanta

CARREFOUR

Constanta

LIDAS MARKET

Tulcea

KAUFLAND

Tulcea

contact

Izabell este marca inregistrata a

LTA Mondial SRL, Constanta, Strada Olteniei, 31-33

Fabrica: Tulcea, Baia, Str. Republicii,CP: 827005

De asemenea, ne poti contacta si la:

marketing@ltamondial.ro

0241 515 450

image002